HET TEAM

Ons team

OVER ONS

Styled by Jacq werd in 2009 door Jacq opgericht. wat begon als een bedrijf voor intereurstyling breidde zich al snel uit met uitvoering van de interieuradviezen en de opening van een winkel voor vloeren, vloerkleden en gordijnen
 
Vanaf 2014 kreeg partner Wes ook interesse om de interieur projecten uit te voeren, wat begon met gordijnen ophangen breidde zich al snel uit met het leggen van de verkochte vloeren. De afgelopen jaren is de verkoop van PVC vloeren sterk toegenomen en nu al geruime tijd de best verkochte vloer in ons bedrijf! Dit was de reden om een aparte business ‘De perfecte PVC vloer’ op te zetten. Met de legservice in eigen beheer zijn wij extra flexibel en gemotiveerd om echt vakwerk te leveren!
 

Privé hebben wij samen 3 kleine lieve kinderen, waarmee we graag mooie reizen maken en genieten van fietsen, zwemmen en andere leuke uitstapjes!

Liefs Wes & Jacq

ONZE MISSIE

Onze missie met de  perfecte PVC vloer is om hoogwaardige, duurzame en stijlvolle vloeroplossingen te bieden. We streven ernaar om een breed scala aan kwalitatieve PVC vloeren aan te bieden die perfect aansluiten bij verschillende smaken, interieurstijlen en budgetten.

Onze visie is gebaseerd op het begrijpen van de individuele behoeften van elke klant. We geloven in het leveren van persoonlijke service en professioneel advies om de perfecte PVC vloer te vinden.

Kortom, ons doel is om jouw ruimtes te transformeren met de perfecte PVC vloer, waarbij we comfort, esthetiek en duurzaamheid samenbrengen om een unieke vloerervaring te bieden die aan al jouw verwachtingen voldoet en deze zelfs overtreft.

NEEM EEN KIJKJE BIJ ONZE PROJECTEN

ONS WERK

Hier zie je een greep van onze vloeren. Wij bieden PVC vloeren aan door heel Nederland. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

ONDERDEEL VAN STYLED BY JACQ

De perfecte PVC vloer is onderdeel van Styled By Jacq. Heb jij naast een nieuwe vloer ook advies op maat nodig voor jouw verbouwing of interieur? Neem dan eens een kijkje op de website van Styled By Jacq!